Brand Week Istanbul 2024’te markalar ve trendlerin değişen dünyasını, sektör analizlerini, tüketici davranışları üzerine en güncel araştırmaları ve iş dünyasının geleceğini, Brands & Trends’te ele alacağız.

Üretken yapay zekâ ve immersive teknolojik deneyimler marka stratejilerini kökten değiştiriyor ve tüketicilerle etkileşimde yeni fırsatlar yaratıyor. Bu gelişmelerin pazarlama, müşteri deneyimleri ve iş modellerini nasıl yeniden tanımladığını, sektörün önde gelen liderlerinden dinleyeceğiz.

Yaratıcı ekonominin değişen dinamikleri de Brands & Trends sahnesinin odak noktalarından biri olacak. Markalar ve yaratıcılar, yapay zekâ destekli yaratıcılık, özgün hikâye anlatımı ve amaca yönelik kampanyalarla inovasyonu nasıl yönlendiriyorlar sorusuna yanıt ararken, çoklu krizler dünyasında değer yaratan iş birlikleri de etkili ve somut örnekleriyle detaylandırılacak.

Teknoloji ve sürdürülebilirliğin kesişim noktasında da şu sorulara eğileceğiz: markalar; döngüsel ekonomi prensiplerini ve sürdürülebilir tasarım yaklaşımlarını nasıl stratejilerinin merkezine alıyor? İş dünyası için yeni standartlar belirleyen bu gelişmeler ne denli hayata geçirilebiliyor?

Perakendenin geleceği de önemli başlıklarımızdan biri olacak. Kişiselleştirilmiş alışveriş deneyimleri, pazar araştırmalarındaki son trendler, tahmine dayalı analizler ve tüketici etkileşiminin oyunlaştırılmasını uzman isimlerle keşfedeceğiz.

Markalar dünyasını ve yaratıcılığın geleceğini şekillendiren öncü gelişmeler, 6-7-8 Kasım’da üç gün boyunca dünyanın önde gelen liderleri ile Brands & Trends sahnesinde ele alınacak. Etkinlik biletleri için tıklayın.