Master Hall’da bu sene, alanında uzman isimler ve uygulayıcılar ile ekonomiyi, iletişimi, ticareti, kültürü ve güncel politiği “reset”leyen 3 kritik konuyu derinlemesine mercek altına alacağız;

Yeni medya ve influencer’lar dünyası, markalar, duygular ve sadakatin anatomisi ve Türkiye’nin politik geleceğinin tartışılacağı bu salonda, global ve yerel trendlere dair mevcut durum analizleri sunulacak. Araştırma çıktıları sayesinde katılımcılar büyük değişimlere sahne olacak yarının dünyasına dair içgörüler edinecek ve bu alanlara dair kabiliyetlerini artıracak tartışmalara katılma fırsatı bulacak.

9 Kasım // Her Seçim Bir Başlangıçtır

Türkiye’nin ekonomik ve kültürel geleceğinde belirleyici ve kritik bir sene bizi bekliyor; 2023 seçimleri. Türkiye toplumunun ve siyasetinin panoramik görünümünü ve geleceğini; “Her Seçim Bir Başlangıçtır” başlığı altında masaya yatıracağız. Düşünce liderleri, yazarlar, akademisyenler ve politika yapıcıları ile birlikte Türkiye siyasetinin hal-i pür-melalini incelerken; ittifaklar ve olasılıkları, toplumsal kutuplaşmanın geleceğini, yeniden inşa fırsatını ve tüm bu süreçlere dahil olan ve ona yön veren medyanın ve teknolojinin üstleneceği role de ışık tutacağız.

10 Kasım // Brands & Sports

Sportsnet Group, Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Gülüm moderatörlüğünde spor ve pazarlama iletişiminin ortak paydaları, bileşenleri ve uygulayıcıları tarafından ele alınacak. Stratejik açıdan markalar, spor ve iletişimin püf noktaları vaka çalışmaları ile değerlendirilecektir.

11 Kasım // Time To Influence

Marka toplulukları oluşturmaktan işitsel elemanların kısa içeriklerdeki işlevine, platformlar arasındaki rekabetin geleceğinden influencer marketing’in etkisinin ölçülmesine kadar yeni medyaya ve yeni medyadada çığır açan aktörlere dair birçok konu influencer’lar ile birlikte ele alınacak.

 

Siz de hemen yerinizi almak ve erken kayıt fırsatlarından yararlanmak için tıklayın.